Viktiga personer

Här presenteras vårt bröllopsfölje samt några andra personer som kan vara bra att känna till inför vårt bröllop.

 • Toastmaster

  Per Forsberg

  Är en vän man bara måste ha i sitt liv. Per är en rolig kille med lite för många pappaskämt i bagaget, han är en duktig historieberättare och en jäkel på att laga mat. Äger en stuga i Armsjön där han är ankpappa på heltid till ca 25 ankor. 

 • Toastmadame

  Biggan Löfvenius Grelz

  Biggan har koll på läget och kan rädda alla typer av situationer, är ambulanssjuksköterska, chapel hill-drottning, människokännare och har ett hjärta av guld, ja ni hör ju! Samt så är hon en hejare på musikquiz och fräckisar! 

 • Tärna

  Frida Widmark

  Brudens bästa vän och barndomskompis, har väldigt fina barndomsminnen tillsammans. Frida är en otroligt stark kvinna, hon är en god lyssnare och har alltid humöret på topp, vi har alltid roligt när vi träffas även om det kan ta flera månader mellan gångerna. Har läst till fysioterapeut och pluggar i dagsläget till en masterexamen inom idrottskador. (Hur grymt!?)

 • Bestman

  Andreas Dahlström

  Andreas är en av Emils bästa vänner och de har hängt ihop sedan lågstadiet. De har gjort många resor tillsammans och varit med om många äventyr. Det inte Andreas vet om Emil är inte värt att veta. "Andreas är en fantastiskt bra vän som alltid finns där när man behöver han, trots att han har rekord i promenader runt E-street så finns han alltid nära till hands" - Emil